Norsk Natur og Friluftsliv

Alt som har å gjøre med norsk natur og friluftsliv

Internett ute på tur

Uansett hvor du befinner deg kan vi garantere at internett er tilgjengelig på en eller annen måte. Enkelte ganger er du kanskje nødt til å bli kreativ, men til slutt finner du alltid en løsning. Skal du ut på tur er et mobilt bredbånd en naturlig løsning for deg som alltid ønsker å holde deg tilkoblet og ikke gå glipp av noe spennende. Dersom fisken ikke biter, eller finværet lar vente på seg, er det greit å kunne la seg underholde av for eksempel kasinospill på nett.

På tur i skogen

For de som pakker lett og ønsker å bevege seg fort er en bærbar ruter en lett og mobil løsning. Dersom dere er flere ute på tur er dette heller ikke et problem. På en liten, men sterk ruter, kan opptil ti ulike mobiler hente inn dekning fra ruteren. Husk at jo flere som er koblet til, jo dårligere blir internettet. Denne lille saken er sterk i forhold til størrelsen og kan være en nyttig turkamerat for de fleste. Levetiden er opptil ti timer, noe som betyr at du er sikret underholdning selv på lange turer i villmarken.Er det nettbrettet du har med deg ut i skogen kan en SIM-brikke med bredbånd være en løsning. Her har du nå internett dersom du skulle ønske å se på en film på neste hytte i skogen.

I det store utland

Når det kommer til nettdekning i det store utlandet vil de færreste møte på store problemer. De fleste leverandører av bredbånd og internett til nordmenn har nå løsninger som sikrer internett på vandringer utenfor våre riksgrenser. Det er derimot alltid lurt å ta kontakt med din leverandør for en fullstendig oppdatering på hvordan bredbånd vil fungere for deg i Europa og andre deler av vår store jordklode.